A Fama Systems ens centrem en una filosofia d'aliança tecnològica amb el client, detectant les seves necessitats a través d'una relació directa, comprometent-nos amb ells i desenvolupant solucions tecnològiques pròpies que els aportin valor en el seu dia a dia.

Treballem per a la satisfacció de cada client a través d'uns valors corporatius que ens han caracteritzat al llarg de la nostra història:

INNOVACIÓ (FAMA InnoLab)

  • En un mercat tan dinàmic i exigent com el nostre és impresicindible estar en constant procés d'innovació i inversió en R+D, amb l'objectiu d'oferir als nostres clients les eines tecnològiques més avançades que s'adaptin millor a cada tipus d'organització, necessitat i moment.

QUALITAT I COMPROMÍS: 

  • A cada un dels nostres projectes portem a terme un esforç constant per assolir l'excel·lència, a través de la involucració i eficiència de l'equip, del compromís amb els objectius acordats amb el client i de la rigurosa ètica professional amb la qual tractem qualsevol informació amb la que treballem.
EXPERIÈNCIA I KNOWHOW:
  • Comptem amb una sòlida experiència acumulada en els 20 anys que portem al mercat de les tecnologies de la informació al servei del Facility Management i els Facility Services, així com una constant evolució per adaptar-nos a les noves necessitats que demanda el mercat.

PROXIMITAT I CONFIANÇA: 
  • Acompanyem als nostres clients en totes les etapes del projecte a través del nostre equip de professionals especialitzats a cada àrea, això ens permet empatitzar molt més amb el client, entendre les seves necessitats i materialitzar-les a través del software que desenvolupem nosaltres directament. Aquesta relació directa i propera amb el “fabricant” de la solució ofereix molta tranquil·litat i confiança als nostres clients.