07-01-2021

Incorporació de l'equip FAMA a la gran família de CUATROOCHENTA

Malgrat la pandèmia, a Fama Systems hem acabat el 2020 en gran, amb l'acord d'incorporació a la gran família de Cuatroochenta, que reforça el nostre propòsit de continuar creixent i innovant per a oferir als nostres clients les solucions que millor s'adaptin a les seves necessitats.

L'adquisició de Fama Systems per part de Cuatroochenta culminarà durant el primer trimestre de 2021, després de les activitats de preparació i integració compromeses per totes dues parts en el contracte.

Aquest acord pretén ser l'impuls que necessita un projecte d'èxit com és Fama Systems - després de més de 20 anys sent l'aliat tecnològic d'importants organitzacions clients, desenvolupant solucions digitals pròpies i amb un consolidat i multidisciplinar equip professional - per a continuar innovant i evolucionant a major ritme com a referent tecnològic de Facility Management & Services. Una gran notícia per als nostres clients, equip i producte.
I per a aquest impuls que Fama Systems necessita, quin millor motor que una organització com Cuatroochenta !

Cuatroochenta és una empresa especialitzada en el disseny, desenvolupament i implantació de solucions en el núvol (estàndard, pròpies i de ciberseguretat) orientades a millorar el rendiment i els resultats de les organitzacions, tant a Espanya com a Llatinoamèrica. Va ser fundada l'any 2011 per dos joves emprenedors al parc tecnològic de la Universitat Jaume I de Castelló i, des de llavors, ha tingut un creixement exponencial amb presència a 15 països, una plantilla que supera les 150 persones, oficines a Castelló, Burgos, Madrid, Milà, Panamà, Bogotà i Santo Domingo i el mes d'octubre passat, a més, es va estrenar en el BME Growth (la nova denominació del Mercat Alternatiu Borsari - MAB).

L'adquisició de Fama Systems permetrà a la tecnològica castellonenca posicionar-se com a líder en plataformes d'operacions digitals en mobilitat per a empreses sota model SaaS, tancant un 2020 en el qual ha complert els seus plans de fusions i adquisicions (M&A) després de la integració del partner de Microsoft Ekamat i 4TIC, especialitzada en connectivitat entre societat i administració i en blockchain.