L'origen de FAMA

Vam començar la nostra trajectòria l'any 1997 en un esforç per ajudar les organitzacions, a través de la tecnologia, a optimitzar tots els seus processos vinculats a la gestió de les instal·lacions i espais on porten a terme el seu dia a dia, convertint-nos en l'empresa espanyola i catalana número 1 en el desenvolupament de solucions de software CAFM, GMAO i IWMS.

Al llarg de la seva trajectòria, FAMA s'ha convertit en tot un referent al nostre país en transformació digital a través del desenvolupament de solucions tecnològiques de Facility Management & Services, Smart Building, Gestió d'Actius i Manteniment, Smart Cities i Sostenibilitat.

Aspectes com una oferta tecnològica integral i de qualitat, gran experiència, solidesa, know-how i un alt grau d'innovació i compromís amb els nostres clients, ens han convertit en l'aliat tecnològic d'importants organitzacions i organismes públics del nostre país.

La integració a Cuatroochenta

El mes de Març de 2021, Fama Systems s'integra a la tecnològica Cuatroochenta, una empresa referent en el disseny, desenvolupament i implantació de solucions cloud i de ciberseguretat orientades a millorar el rendiment i els resultats de les organitzacions.

Fruit de l'operació, Fama Systems passa a ser la unitat de producte FAMA dins del grup Cuatroochenta, posicionant a Cuatroochenta com a líder en software per al sector facility management & services, així com per a la gestió integral d'actius i infraestructures en sumar forces amb les aplicacions de CheckingPlan, orientades als facility services.

Així mateix, gràcies a la integració de nous recursos, capacitats i talent, FAMA evoluciona amb l'objectiu d'oferir solucions tecnològiques molt més potents i globals, reforçant la competitivitat i incrementant la seva proposta de valor.