“Si camines sol aniràs més ràpid, si camines acompanyat arribaràs més lluny”

Més enllà de la tecnologia, el veritable punt fort de Fama Systems és el nostre equip humà, format per una sòlida estructura de professionals especialitzats en els diferents àmbits que abasten les solucions FAMA, tot possibilitant un “acompanyament” real als nostres clients, segons les necessitats de cada projecte, i fent de Fama Systems un veritable aliat tecnològic per aquests.

Algunes “puntes d'iceberg” del nostre equip:

 • Carmen Ramos | Directora General

  Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials (especialització en Empresa) i PDG (Programa de Direcció general) per IESE. Expedient acadèmic entre els 10 primers de la seva promoció.

  Experta coneixedora de les necessitats de les organitzacions en els diferents àmbits del Facility Management i els Facility Services, destacant la seva participació en importants projectes d'implantació de sistemes CAFM (Computer Aided Facility Management) per a organitzacions privades i organismes públics de gran magnitud.

  Membre fundador de la Societat Espanyola de Facility Management i ponent habitual en els diferents masters, seminaris i conferències que s'imparteixen a Espanya sobre Facility Management.

  carmen.ramos@fama-systems.comcarmen.ramos.fama
 • Ángela García | Gerent de Desenvolupament de Negoci

  Llicenciada en Ciències Ambientals per la Universitat Autònoma de Madrid i Màster en Environmental Management and Planning (Gestió i Planificació Ambiental) a Liverpool University.

  Ha estat Inspectora de Qualitat d'Organismes Públics, supervisant la qualitat de treballs de manteniment de la via pública, zones verdes i xarxa de clavegueram, però la major part de la seva trajectòria ha estat relacionada amb projectes TIC aplicats a la sostenibilitat en organitzacions del sector públic i privat. Actualment, s'encarrega de definir noves oportunitats de negoci TIC especialment en l'àmbit de la Sostenibilitat, RSC i Facility Management.

  angela.garcia@fama-systems.comangela.garcia.fama
 • Alexandre Santacana | Director Comercial Zona Nordest

  Enginyer Tècnic Industrial per la Universitat de Terrassa i Màster en Direcció i Gestió d'Empreses-MBA per Bureau Veritas, amb una àmplia experiència en llocs de responsabilitat en els àmbits del Facility Management, Outsourcing i Contractació de Facility Services, Gestió de projectes d'Smart City, Gestió i Comercialització d'àrees de negocis relacionats amb l'Energia i l'Eficiència Energètica, Gestió i Optimització de Contractació i Compres, Consultoria TIC, Control i Automatització d'Edificis, Màrqueting i Comercialització de Productes i Solucions Informàtiques.

  Actualment, s'encarrega de la captació de noves oportunitats de negoci i la gestió de projectes TIC relacionats amb l'àmbit del Facility Management, els Facility Services i les Smart Cities.

  alexandre.santacana@fama-systems.comalex.santacana.fama
 • Francisco Ribes | Gerent de Grans Comptes

  Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona (especialitat en Economia de l'Empresa), Màster en Direcció Urbanística i Immobiliària i PDD (Programa de Desenvolupament Directiu) per IESE.

  Amb més de 25 anys d'experiència dins del sector immobiliari, Francisco ha desenvolupat la seva activitat en múltiples àmbits d'aquest sector: gestió d'actius immobiliaris, estudis de projectes d'inversió, PPP-PFI, desenvolupament i comercialització de promocions immobiliàries, consultoria de negoci, implantació de sistemes informàtics, etc. Actualment, s'encarrega de la captació de noves oportunitats de negoci i la gestió de projectes TIC especialment en l'àmbit del Facility Management i les Smart Cities.

  francisco.ribes@fama-systems.comfrancisco.ribes.fama
 • Natàlia Roig | Gerent de Comunicació & Marketing

  Llicenciada en Ciències de la Comunicació (especialització en Publicitat i RRPP) per la Universitat Ramón Llull de Barcelona.

  Compta amb més de 15 anys de trajectòria desenvolupant i potenciant àrees de Comunicació & Màrqueting corporatiu, especialment en el sector dels Recursos Humans i, des de la seva incorporació en Fama Systems l'any 2004, en el sector de les TIC orientades als àmbits de Facility Management, Facility Services, Smart City i Sostenibilitat, a través del disseny d'estratègies i l'execució d'accions de suport a l'àrea Comercial i Direcció. Gran experiència en imatge corporativa, màrqueting de producte, màrqueting online, esdeveniments, redacció de notícies i accions de comunicació interna, així com en aspectes de qualitat i selecció de personal.

  natalia.roig@fama-systems.comnatalia.roig.fama