18-02-2021

Ajudem a les Administracions a desenvolupar Projectes TIC Subvencionats

Des de Fama Systems podem ajudar les Administracions Públiques a dur a terme projectes tecnològics basats en les solucions FAMA i subvencionats amb els nous fons europeus, encara que no disposin de personal format per a la gestió d'aquesta mena de projectes.

El present Pla de Digitalització de les Administracions Públiques, impulsat pel Govern d'Espanya, neix amb la vocació de ser l'instrument de modernització de les Administracions i servir d'element habilitant de les polítiques i serveis públics, especialment d'aquelles que conformen el Pla Nacional de Recuperació, Transformació i Resiliència de l'economia espanyola per a ajudar a superar la crisi socioeconòmica derivada de la pandèmia.

Aquest Pla de Digitalització compta amb una planificació anual fins a 2025 estructurant-se en tres eixos estratègics:

 • Eix 1. Transformació digital de l'Administració General de l'Estat.
 • Eix 2. Projectes d'alt impacte a la digitalització del Sector Públic.
 • Eix 3. Transformació digital i modernització del Ministeri de Política Territorial, Funció Pública, Comunitats Autònomes i Entitats Locals.


Els complexos procediments de gestió que impliquen aquest tipus de projectes poden suposar un obstacle per a les Administracions Públiques a l'hora d'accedir a importants ajudes econòmiques destinades al desenvolupament d'interessants projectes que podran contribuir, entre altres coses: a l'avanç tecnològic del nostre país i a millorar la qualitat de vida de la ciutadania, a la transformació digital de totes les AAPP, independentment de grandària i recursos, reduint la bretxa entre administracions y a fomentar la col·laboració públic-privada i la generació d'ocupació.

A Fama Systems coneixem i entenem la complexitat que suposen els mecanismes de control que exigeixen els projectes subvencionats per a les Administracions, per això, al valor afegit que proporcionen les nostres solucions, sumem el valor afegit d'ajudar-les en la gestió d'aquest tipus de projectes, tenit en compte l'estructura i requeriments que impliquen:

 • Manuals de coordinació
 • Organització i funcions designades als participants del projecte
 • Comitès tècnics, comitès de seguiment, comitès de direcció
 • Planificació i seguiment d'objectius
 • Eines de control del projecte
 • Lliurables
 • Detecció de riscos i la seva mitigació


Tot això, amb la garantia d'haver executat amb èxit diferents projectes en l'àmbit de les AAPP, Educació i Infraestructures, per valor superior a 4 MM € i amb milers d'usuaris repartits entre centenars d'ajuntaments al llarg de la geografia espanyola, com, per exemple:

 • Projecte d'implantació d'una plataforma de Software per a la gestió de l'equipament científic de laboratori a les quatre universitats públiques de Castilla y León (Projecte INFRARED).
 • Projecte DEPOGAP per a la gestió d'actius públics a la província de Pontevedra.
 • Projecte de Municipis Cordovesos Intel·ligents i Sostenibles.


A quines Administracions Públiques podem ajudar?

 • A aquelles Administracions que tingueu clar el projecte i estigueu en període de licitació, des de Fama Systems us proporcionarem la tranquil·litat de dur-ho a terme amb una empresa experta en la realització de projectes sota aquest marc.
 • A aquelles Administracions que NO tingueu clar el projecte, us ajudarem a articular-lo i, posteriorment, a executar-lo.


CONTACTA AMB NOSALTRES PER INFORMAR-TE SENSE COMPROMÍS


I, mentrestant, t'avancem alguns enllaços sobre l'actual “Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia de la economia española” impulsat pel Govern d'Espanya i, concretament, el Pla per a fomentar la Digitalització de les AAPP, per si et poden ser d'ajuda: