Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
< Tornar al llistat

La gestió dels serveis corporatius d’una asseguradora (SMARTbuilding) i les seves instal·lacions hospitalàries (SMARThealth)

Nascuda l’any 1930, FIATC ofereix tot tipus d'assegurances amb totes les modalitats al territori nacional. Compta amb 56 oficines repartides por tot el país, un equip de més de 1.400 professionals, 4.884 mediadors i més de 517.789 clients. Més enllà de l’àmbit assegurador, l’entitat manté una important implicació amb la societat que es manifesta a través de la seva activitat en l’àmbit de la salut i la tercera edat.

SOL·LICITA CAS PRÀCTIC COMPLERT EN PDF

Objectiu

Incorporar una eina informàtica que aglutini, en un únic entorn tecnològic, les diferents variables de gestió i tipologies d'ús en relació als més de 50 immobles que FIATC gestiona a Espanya (des d'oficines, als diferents espais d'una clínica, consultoris i residències de la tercera edat) i que s'adapti a les necessitats i versatilitat que cada tipus d'immoble requereix (...)

SOL·LICITA CAS PRÀCTIC COMPLERT EN PDF

Repte i solució

Recolzar a FIATC, mitjançant la tecnologia, en la professionalització, l'optimització dels recursos de manteniment i l'augment de l'exigència en el compliment dels proveïdors de serveis, a través d'una aplicació centralitzada per a la gestió del departament de serveis generals.

Disposar d'un sistema suficientment flexible per adaptar-se a les diferents característiques i naturalesa dels immobles a gestionar, sobretot tenint en compte la complexitat d'unes instal·lacions hospitalàries com són les de Clínica Diagonal, així com els centres residencials de tercera edat, amb les seves particularitats (...)


SOL·LICITA EL CAS PRÀCTIC COMPLERT EN PDF

Resultats i testimoni

S'implanta la solució de Facility Management integral, FAMA AFM v10, en modalitat propietària, amb l'objectiu de cobrir les diferents necessitats funcionals de gestió integral d'immobles i manteniment als edificis de FIATC i societats del grup. Tot això, recolzat en un potent gestor documental integrat i un gran nombre d'utilitats com el gestor d'alarmes o el generador d'informes, que confereixen intel·ligència i versatilitat a la solució, així com vinculació a l'eina de mobilitat FAMA APP OT+ que proporciona major agilitat a l'hora de gestionar i controlar els treballs fins a la satisfactòria resolució de les incidències de manteniment i serveis a realitzar per part del seu proveïdor de serveis extern (...)

TESTIMONI DEL CLIENT

(SR. JESÚS ANTONIO DÍAZ, DIRECTOR DE SERVEIS DE GRUP FIATC)

FAMA ens ha permès adaptar-nos per donar la resposta adequada a cada tipus d'usuari i espai tenint en compte la gran diversitat dels mateixos (des d'oficines i consultes fins a centres hospitalaris i centres residencials, amb la complexitat i necessitats específiques de cures i protecció que aquests requereixen).

A més, en tractar-se d'una eina “predictiva”, ens permet anticipar-nos i evitar riscos a l'hora de deixar de tenir un espai en ús perquè no s'han previst uns manteniments específics.

Cal destacar també l'augment en la rendibilitat dels contractes de manteniment, que ara és molt superior perquè mantenim el control de l'activitat de forma constant. Al mateix temps, recolzem als nostres proveïdors en les activitats que afecten als nivells de servei dels nostres contractes (SLA) i en els processos productius que regulen els compromisos que els nostres proveïdors han adquirit amb nosaltres.

SOL·LICITA EL CAS PRÀCTIC COMPLERT EN PDF