Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
20-10-2017

Fama Systems llança la nova versió de la seva solució estrella, FAMA AFM v11

FAMA AFM, en la seva nova versió 11, és la solució integral de Facility Management, tipus software CAFM (Computer Aided Facility Management) i IWMS (Integrated Workplace Management System), referent al mercat per ser la més completa i consolidada, que permet dur a terme un exhaustiu control i una gestió integral dels diferents aspectes que contribueixen al bon funcionament de les infraestructures de les organitzacions i dels seus serveis associats, així com a optimitzar els processos duts a terme per les persones de l'organització en relació als aspectes de Facility Management i Serveis Generals.

La versió 11 es caracteritza per ser una solució molt més:
  • INTUÏTIVA: Entorn més amigable i intuïtiu pensant en la seva utilització per part de qualsevol tipus d'usuari.
  • FLEXIBLE: Solució modular que permet una implantació progressiva d'acord a les necessitats de l'organització.
  • SEGURA: Compliment dels principals estàndards de seguretat i LOPD sobre les dades que gestiona el sistema, així com normatives europees de FM.
  • INTEGRADA: Total integració entre informació gràfica i alfanumèrica, facilitant la gestió visual sobre el plànol, així com amb la resta de sistemes corporatius de l'organització.
  • INTEL·LIGENT: Fàcil obtenció d'informes de Business Intelligence i útils Quadres de Comandament per al control i la presa de decisions diàries per part dels gestors de FM.
  • PARAMETRITZADA: La solució es lliura parametritzada i amb manuals d'usuari de forma estàndard i possibilita la parametrització posterior d'accés a informació per perfil d'usuari.
  • ACCESSIBLE: Accés via web, des de qualsevol navegador i dispositiu, a informació en temps real sobre qualsevol activitat o incidència sobre els immobles.
  • MAJOR MOBILITAT: Disponibilitat de APPs per a la gestió des de smartphone.
Una de les grans novetats d'aquesta darrera versió és el portal web responsive, orientat a servir de canal de comunicació entre el departament de Serveis Generals i la resta de l'organització, oferint als usuaris un accés més fàcil i senzill a les Sol·licituds de Servei i de Manteniment Correctiu, facilitant la creació de noves sol·licituds i la consulta de l'estat de les mateixes i amb capacitat perquè el client pugui publicar notícies i documentació d'interès per als usuaris de l'organització.

Una altra gran novetat és la funcionalitat API de serveis web SOAP i REST creada per a estandarditzar les integracions entre FAMA AFM v11 i els sistemes d'informació del client, amb l'objectiu de millorar la robustesa de les integracions, el temps d'implementació i els costos de les mateixes i facilitar el seu manteniment al llarg del temps.

A més d'aquestes novetats, cal destacar interessants millores i novetats en els mòduls de la solució, en les seves utilitats genèriques, així com en el servei de FAMA cloud.

Vols més informació sobre la nova versió FAMA AFM v11?