Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Notícies

Casos d'èxit

  • La gestió integral d’instal·lacions de patrimoni històric en un entorn sanitari

    Implantar la solució tecnològica més adequada per a la gestió integral del Recinte Modernista, que ocupa una superfície urbanitzada d'uns 18.500 m² (23.000 m² de superfície total construïda), formats per 12 pavellons amb un complex conjunt d'usos, i que s'ha convertit en un nou espai de referència a Barcelona en el qual conviuen història i innovació.

  • La gestió integral dels projectes d’inversió municipal (Ajt. Sant Boi)

    Des de fa alguns anys, l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat utilitza la solució FAMA per la gestió global operativa i econòmica dels projectes d’inversió i obra que duu a terme. Tenint en compte els bons resultats d’aquests anys, l’Ajuntament va decidir posar en funcionament, al seu dia, un nou projecte per ampliar l’àmbit operatiu de la solució, aplicant tecnologies “Smart”, amb l’objectiu d’aconseguir una gestió transversal de tots els departaments del consistori, facilitant l’actualització, l'accés i la consulta de dades de forma interdepartamental.

  • La gestió integrada de Building & Facilities Management (Amadeus)

    Centralitzar la gestió integrada dels principals serveis i processos que es duen a terme des del Departament de BF&S (Building Facilities & Safety), així com optimitzar la forma de treball de tots els integrants del departament, a través d'una solució especialitzada que ofereixi una gran capacitat d'integració amb la resta de sistemes de la companyia.

Veure més

Vídeo