Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
22-12-2020

Amb els nostres millors desitjos per al 2021

En aquest moment de transició entre un any tan excepcional i caòtic com el que estem deixant enrere i un nou any ple d'incògnites i incertesa com el que començarem en breu, volem aprofitar l'ocasió per a donar-te les GRÀCIES.

GRÀCIES per continuar confiant en les nostres solucions, en el nostre projecte empresarial i en les persones que el fan realitat dia rere dia.

GRÀCIES a tots i cadascun dels professionals que hi ha darrere els nostres clients i que heu seguit al peu del canó malgrat la situació que ens ha tocat viure, en unes circumstàncies que, d'altra banda, ens han permès compartir aspectes de la nostra vida personal i "acostar-nos" els uns als altres encara més.

GRÀCIES pel teu suport i fidelitat necessaris per consolidar aquest projecte professional, anomenat FAMA, que va començar ara fa 23 anys i que ens ha convertit en un referent tecnològic en el sector del Facility Management.

I també volem afegir un GRÀCIES ESPECIAL a les nostres famílies.

Al 2021 el nostre propòsit es continuar treballant amb entusiasme i amb la fortalesa que ens ha donat el 2020, adaptant-nos a allò que ens depari aquesta "nova realitat" i innovant per a oferir-te les solucions que millor s'adaptin a les teves necessitats.

En nom de l'Equip FAMA et desitgem 365 dies de FELICITAT aquest nou any, on només s'encomanin els somriures, la il·lusió i l'esperança.